Ma lausa armastan järgmist retsepti, teen seda tihti. Ma pole seda proovinud "käsimeetodil" teha, kuid kui prooviksin hakiksin asjad lihtsalt nii peeneks kui võimalik, ning pikendaksin keeduaega.
Vajaminevad ained:
3 tomatit
1 sibul
ca 400 gr hakkliha
ca 200 gr pastat-lintmakarone-nuudleid
ca 50 gr juustu.
Purusta köögikombainis(või käsitsi) tomatid ja sibul. Prae hakkliha, maitsesta. Lisa õrna tugevuse peale hauduma tomati-sibula-hakkliha segu. Kui segu on ca 5 minutit haudunud lisa pasta, mida kvaliteetsem seda parem(pikad nuudlid olen mitmeks murdnud). Hauta seni madalal kuumusel kuni toit valmis. Juurde riivi Parmesani või muud meelepärast juustu.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar