No kes ei armastaks burgereid? Nimetage mulle üks, ning teda ma enam oma sõbraks ei pea. Burger on maailma parim asi õigel ajal. Siin jagan oma retsepti kodutehtud burgerist.
Vajaminev kraam:
500 gr hakkliha
1-2 sibulat
ca 10 lehte peakapsast
1 porgand
2 supilusikatäit apelsinimahla
Majoneesi
Hapukoort
Meelepärane sai
Haki sibul ning lisa hakklihale. Prae hakkliha, maitsesta soola ning näputäie suhkruga. Teine variant on jagada sibula-hakkliha segu 5 portsjoniks, vajutada lamedaks kotletiks ning lisada 180 kraadi juures ahju, küpseta seni kuni kotlet pealt pruun.
Riivi-purusta-haki peakapsa lehed ning porgand, lisa juurde majonees, hapukoor(kogusest - lisa selline kogus kuni salat tundub mõnusalt koorene) ning 2 supilusikatäit apelsinimahla. Maitsesta õrnalt soolaga. Salat peab seisma vähemalt 20 min külmkapis, kuid ma lasen üldjuhul vähemalt 1 h.
Ps, ära kindlasti jäta välja apelsinimahla, see on selle salati võlunipp!
Torka kotletid endale meelepärase saia vahele(sobib ka suur lavaš sai, seljuhul suurenda koguseid)
Head isu!
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar