esmaspäev, 5. mai 2014

Restoran kodus, ehk alati pole vaja burksiputkasse ronida.

Täidetud kanafilee, mmm!

Osta paksemad kanafileed, tee küljele sisselõige. Täida meelepäraste ürtide või toorjuustuga või kasvõi merevaigu&paprika seguga(proovi järgi!)
Prae mõlemalt poolt pannil ca 1 min, ning lükka ahju ca 200 kraadi juurde u 15 min, jälgi juures, sest kuivanud-üleküpsenud kanafilee pole hea. Ära unusta fileed ka väljast maitsestamast, lihtsaim on teha keefirimarinaad kanale(keefir+kana+maitseained, lase vähemalt 1 h, parem oleks 12 h maitsestuda) ning ära kuivata fileed keefirist. Täida sisetasku endiselt meelepärase seguga.

Mina armastan juurde alati salateid. Üks meeldiv salat on:

Rukola(karbi kaupa müüakse neid poes)
Fetajuust
Kirsstomatid(hea nipp, grilli tomatid ahjus kergelt läbi)

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar